fredag 27 mars 2009

Allt är förberett - Nu är vi redo!

Imorgon bär det av! Då åker vi till Jönköping för att hämta Siri. Allt är förberett. Buren är bäddad. Klätterträdet är på plats. Leksaker och mat är hemköpt. Och en massa andra saker.

Klätterträd var nog det som var svårast. Ni anar inte hur fula sådana det finns! Till slut hittade vi ett som var helt OK. Men väldigt stort. Från golv till tak. Men tydligen ska de vara väldigt populära. Om det kan rädda möblerna från att bli sönderklösta så får vi väl stå ut...

Det sägs att katter ofta tycker att hemmagjorda leksaker är roligast. Typ en tom toarulle eller ett hopskrynklat papper. Några bollar, en fjädervippa och en väldigt söt vit mus är det som vi har införskaffat.

Mat har vi naturligtvis köpt. Men kanske lite överdrivet mycket. Jag var på en kattutställning och där hade de den maten som hon får nu. Den är inte så lätt att få tag på så jag köpte två säckar. 10 kg. Så det räcker nog ett tag. Särskilt med tanke på att hon själv bara väger 1,3 än så länge. Men kattungar äter kanske mycket, jag vet inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar