tisdag 5 maj 2009

En retriever?

Jag vet inte om det är vi som lärt Siri eller om det är Siri som lärt oss. Hon hämtar i alla fall en kastad boll. Eller så är det vi som kastar en hämtad boll.

Den boll som fungerar bäst är en som hon kan bära i munnen. En liten gummiboll med piggar. När vi lekar med den får Siri fantastiskt mycket motion. Något som är bra för nattsömnen. Därför brukar vi försöka göra lite bollkastning varje kväll.

Till både vår och Siris besvikelse försvann favoritbollen för några dagar sedan. Både Siri och jag letade och letade. Men den gick inte att hitta. Lösningen fick helt enkelt bli att cykla och köpa nya. Jag köpte fyra så nu finns det fem. Bäst att ha några i reserv.

I förrgår natt lärde vi oss att alla bollarna bör gömmas innan vi går och lägger oss. Annars hämtar Siri dem när hon har tråkigt på natten. Och så hoppar hon upp i sängen och försöker få oss att kasta. Det är inte helt uppskattat klockan fyra på morgonen.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Är bollen blå? I Leksand finns en sådan som ingen vet riktigt vems den är. Svante har smakat lite på den... Utföll till hans belåtenhet! Kanske är det Siris?
    Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Nej, den är inte blå. Snarare grön. Det där måste vara något katten släpat in ;)

    SvaraRadera