lördag 18 april 2009

Liten Siri

Tittade på bilderna från när Siri var liten. Jätteliten. Det har hänt mycket på de 15 veckor hon varit i livet. För idag är det precis 15 veckor sedan hon föddes. Grattis Siri!

Imorgon har hon varit hos oss i tre av de 15 veckorna. Inte en så stor del. Vi gör vårt bästa för att hon ska känna sig hemma. Jag tror att kycklingdieten är en av de saker hon uppskattar mest. Och kanske morgongoset med matte. För hon kommer alltid på morgonen. Kurrar och stryker sig mot mig. En lång stund bökar hon runt och kurrar innan hon lägger sig tätt tätt intill och spinner.

Det Siri tycker sämst om är nog tandborstningen tror jag. Men det gör vi inte så ofta. Övar ibland på att titta på tänderna. Det får kanske räcka så. En annan sak som Siri inte tycker om är vatten. Blöta tassar undviks. När det är blött på badrumsgolvet går hon i sick sack för att slippa vattnet. Och om hon råkar kliva ner i vattenskålen så slickar hon sig om tassarna och ser förnärmad ut en lång stund. Ungefär som om det vore mitt fel att hon klivit i.

Några bilder på Siri när hon var liten. Riktigt liten:

Två veckor
Tre veckor
Fyra veckor
Sex veckor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar