fredag 3 april 2009

Natten då "Cirkus Siri" kom till stan


Igår kväll hade "Cirkus Siri" premiär. Föreställningen började lagom till att matte och husse släckt lampan för att sova. Det hela inleddes med diverse hissnande hopp. Mellan nattduksbord och säng. Nattduksbord och tvättkort. Därefter var det dags för halsbrytande balanskonster. Detta högst upp på ryggstödet på en stol. Det var svårt. Istället övergick showen till att handla om hastighetsrekord. Siri kastade sig rakt över sängen. Fram och tillbaka. Ibland med avbrott för lite brottning.

Publiken var inte helt imponerad och ville att föreställningen skulle ta slut. När akrobaten efter en halvtimma insåg att det varken blev visslingar eller applåder avtog intensiteten. Efter en stund infann sig lugnet. Och en spinnande cirkusartist kom till ro.

Hoppas att det var den enda och sista nattföreställningen, men jag misstänker att "Cirkus Siri" har en ganska lång turnéplan under våren.

1 kommentar:

  1. Men oj så sött! Cirkus Siri :D

    Känner igen det där jag, vi bara fortsatte att vara tråååkiga å så gav det med sig...även om Smilla fortfarande kan få för sig att skoja till det då å då!

    Kram

    SvaraRadera